werk kamer

Standard

Afgelopen jaar heb ik eens goed opgeruimd beneden. En aangezien er een kamer boven vrij kwam, is al mijn stof en gereedschap naar boven verhuisd. Ik had namelijk alles op diverse plaatsen in de woonkamer liggen. Mijn stofjes heb ik op maat gevouwen in de grote (kinderspeelgoed-)kast met rood/groen/blauwe kleuren.
Helaas zijn de boeken niet mee gegaan naar boven, maar nu kan ik hier af en toe lekker in neuzen als ik niets te doen heb (ha ha ha).
Het is nu wel makkelijk dat ik alles bij elkaar heb liggen, maar ik werk toch nog steeds het liefste beneden aan de grote tafel.
Afgelopen donderdag ben ik met mijn schoonzus gestart aan de quiltmand uit het frans/engels-talige boek “Le quilt mystere”. Daarmee ben ik vandaag verder gegaan en heb het patroon over genomen op het stof.  Ik maak haar met mijn eigen stofjes en vind het best leuk om zelf stofjes te combineren. Geeft een heel andere effect dan het origineel.
Zal binnenkort (als het een beetje ergens op begint te lijken) hier een foto van laten zien.
Nu plaats ik wat foto’s van mijn “quiltkamer”:

Advertisements

5 responses »

  1. Heerlijk, he? Zo'n mooie hobbykamer.Ik heb ook een kamer boven om te naaien.Vind het wel makkelijk, je loopt er zo bij weg, kunt alles laten liggen.Toen ik nog beneden zat moest alles voor het eten aan de kant.Zelfs hondje Diezel heeft er een eigen plekje, die gaat altijd gezellig mee naar boven.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s