twee diamantjes

Standard

Het is al weer enkele weken geleden dat ik op mijn blog was.
Ik heb een voorjaars-dipje gehad, maar ben toch lekker bezig geweest. Met het tekenen van de blokken ben ik al aardig verder gekomen. Ook heb ik enkele blokjes gemaakt en ik zit nu op het toaal van 66 diamanten die af zijn. Soms heb ik een blok uit zoveel stukjes, dat het echt niet opschiet en ik er dus meerdere dagen over doe. En dan heb je dit af en dan komt er een heel eenvoudig blokje. Zo zit het met de laatste twee en heb ik er weer maar eens een foto van gemaakt.
Verder is mijn schoonzus nog hier geweest en hebben we samen gekeken hoe ze een quilt (die bijna af is) het beste en mooiste af kan maken aan de zijkanten. Heb daar helaas geen foto gemakt. Stom van mij, maar ik probeer dit de volgende keer te doen.

Advertisements

3 responses »

  1. Hele mooie diamanten zijn het geworden, en geen nood als je er zo lang over doet. Ik ben aan de Nearly Insane bezig, ook allemaal kleine stukjes, daar doe ik soms maanden over. Ik werk daar alleen op de bee aan. Het moet ook allemaal niet te snel gaan want dan komt het volgende probleem, waar laat ik het allemaal. Groetjes, Ans

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s